Kom a.u.b. thuis!

Marcel

Wat is dit nu weer voor een titel? Waar slaat dit op?

GARY CLARK JR dus!!!

Ja, even geen hele verhalen over gitaren, maar eventjes tijd om te luisteren naar Gary Clark Jr. ik ben er helemaal kapot van; geweldige gitarist en zanger. Duidelijk beinvloed door Jimi Hendrix is hij met een opmars bezig. Geen Stratspeler, maar een Epi-liefhebber. ┬áMijn allereerste electrische gitaar was ook een Epiphone ES-335. Een rode met een Bigsby. Geen idee waar deze gitaar gebleven is. Er zaten van die flatwound snaren op. Hoezo Jazz? De Jazz droop er vanaf! Het moet een gitaar geweest zijn die gemaakt was eind 60-er, begin 70-er jaren. Als ik die nu nog had gehad…. Het was een prachtige gitaar alleen vond ik hem toen niet stoer genoeg. ┬áNu weet ik wel beter (-: Er komt nog eens een tijd dat ik er weer eentje aanschaf, zeker nu ik Gary zo hoor; het blijft een geweldige bluesgitaar!

Ckeck ff onderstaande filmpjes,

Trailer:

Bright Lights:

en dan nu: Please Come Home! echt een geweldig nummer, dus helemaal luisteren hoor…:

Overigens komt op 22 oktober a.s. het nieuwe album uit van Gary Clark Jr. : Blak and Blu, maar voorlopig valt er nog genoeg te genieten van zijn huidige werk (hij heeft zelfs bij een optreden de hele witte dubbel LP van the Beatles gespeeld en ook heeft hij opgetreden in het Witte Huis).

ps: ben trouwens druk bezig met de prototypes van de enige echte Longcross effectpedalen, maar nu is al zeker dat het een kraker gaat worden… daarover later meer!

Later + Tot Blogs!

 

 


Leave a Reply